Sponge Energy Magnetic 10’000

Sponge Energy yra magnetinis belaidis įkroviklis, kuris tvirtai prisitvirtina prie jūsų iPhone ir suteikia greitą belaidį įkrovimą. Jis turi sulankstomą stovą, kuris leidžia jums žiūrėti ekraną patogiai įkraunant telefoną. Jūs galite pasirinkti, ar įkrauti savo įrenginius belaidžiu būdu, ar su Type-C, kuris yra greitesnis. Jūs taip pat galite naudoti Sponge Energy kaip įprastą belaidį įkroviklį, kai vienu metu įkraunate savo telefoną ir išorinę bateriją. Sponge Energy turi didelę 10,000mAh talpą, kuri leidžia įkrauti jūsų iPhone 15 du kartus. Jūs galite rinktis iš 15W belaidžio įkrovimo arba 20W laidinio įkrovimo.

39

NEMOKAMAS SIUNTIMAS NUO 35 €,
PAPRASTAS PREKIŲ GRĄŽINIMAS

DVIEJŲ METŲ TARPTAUTINĖ
GARANTIJA

SAUGUS IR PATIKIMAS
ATSISKAITYMAS

RŪPESTINGAS KLIENTŲ
APTARNAVIMAS

Aprašymas

Pridėk ir krauk (Krauk kol kraunasi)
Sponge Energy magnetinis belaidis įkroviklis turi labai stiprius magnetukus, kurie tvirtai prisitvirtina prie telefono ir neslysta. Tiesiog pritvirtinkite magnetinę bateriją prie savo iPhone nugarėlės ir mėgaukitės efektyviu belaidžiu įkrovimu, kol kraunasi jūsų išorinė baterija.

Patogus stovas
Sponge išorinė baterija turi universalų įmontuotą sulankstomą stovą, kuris laiko jūsų iPhone 15/14/13/12 vertikaliai patogiam vaizdo žiūrėjimui kol kraunate telefoną

Du Viename
Įkraukite savo įrenginius su magnetiniu belaidžiu įkrovimu arba Type-C kištuku greitesniam įkrovimo greičiui. Su laidu, galite laisvai pasirinkti, ką įkrauti: iPhone, Android, ausines ar kitą įrenginį.

Magsafe tipo įkroviklis
Naudokite Sponge Energy magnetic kaip įprastą belaidį įkroviklį, kai vienu metu įkraunate savo telefoną ir išorinę bateriją.

 

Likite įkrauti visą diena
Didelė 10,000mAh baterijos talpa leidžia jums įkrauti jūsų iPhone 15 2 kartus. Pasirinkite iš 15W belaidžio įkrovimo arba 20W greitojo laidinio įkrovimo.

Talpa:10000mah
Belaidis įkrovimas: 5W/7,5W/10W/15W (Max)
Type-C įvestis: DC 5V 3A/9V 2.2A/12V 1,67A
Type-C išvestis DC 5V 3A/9V 2.2A/12V 1,67A (20W)